PURE OFFICE
– vand til kontoret

Se hvilke løsninger inden for filtreret vand, vi kan tilbyde dit kontor

Hvad er PURE OFFICE?

PUREoffice tilbyder filtreret drikkevand, problemfrit integreret i bygningen. Koldt vand, danskvand og kogende vand serveres på et øjeblik fra et PUREpoint tappetårn. Ser du efter en vanddispenser til kontoret, da er dette et både elegant og tidsbesparende alternativ.

Service og vedligeholdelse af systemet foregår fra ét sted, hvilket minimerer forstyrrelser af arbejdsmiljøet.

At fjerne transporteret vand fra dit kontor giver øjeblikkelige omkostningsbesparelser. Ved at tilbyde rent og sundt vand af høj kvalitet øges også forbruget af drikkevand, og det gavner medarbejdernes sundhed og deres mentale og fysiske ydeevne.

Hvordan får jeg koldt vand på kontoret

Vi kan installere vandrensningssystemet i enhver form for kontorbygning og tilbyder alt fra enkeltinstallationer med PUREone i små kontorer til store PURElink installationer integreret i kontorbygningen og med et uendeligt antal PUREpoints tappetårne.

Vi installerer vandrensningssystemet i både nye og eksisterende kontorbygninger. Service og vedligeholdelse er altid inkluderet, når du vælger PURE WATER. Dette omfatter udbytning af filtre samt løbende vandkvalitetstest.

Tag kontakt med vores PURE OFFICE team

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til kontorer, restauranter, caféer og hoteller.

Mød PURE SERVE

PUREserve er designet til at forbedre enhver oplevelse med PURE WATER ved at levere den perfekte servering til dine kunder, gæster og medarbejdere, i form af vores glasflasker og vandglas.

Vores PUREclassic glasflasker har været på markedet i over 20 år. Det er et elegant eksempel på bæredygtighed.

PUREdine-flaskerne findes nu som små og store glasflasker med skruelåg, store glasflasker med prop og som karaffel med bambuslåg. De er specialdesignede til hotel- og restaurationsbranchen, så de passer til forskellige behov. Alt fra fra konferencelokaler til restauranter og caféer. Desuden kan de vaskes og genbruges, igen og igen.

søger løsninger til HORECA?

Mød vores kunder inden for PURE OFFICE

Læs om hvordan BARCODE integrerede PURE WATER

Læs om hvordan BEAUMONT integrerede PURE WATER

Kontakt Pure Water