PURE OFFICE
– förädlat vatten på kontoret

Ta reda på hur vårt vatten passar in på ditt jobb

Vad är PURE OFFICE?

Med PURE OFFICE kan ni unna gäster och anställda lyxen av gott och rent vatten på kontoret. Ge dem filtrerat, kokande, kallt, stilla och kolsyrat vatten direkt ur kranen.

PUREoffice integreras sömlöst i er kontorsbyggnad och ger förädlat vatten till ett valfritt antal kontor, rum och PUREpoints. Dessa PUREpoints förser er med förädlat vatten från ett och samma tapptorn. Tapptornen finns med olika funktioner och i olika former och färger. Välj tapptornet som passar er interiör och era behov bäst.

Vattenreningssystemet underhålls från en och samma plats, något som förhindrar störningar i arbetsmiljön.

Att inte använda sig av transporterat vatten på kontoret ger omedelbara kostnadsbesparingar på stora flaskor och logistik. Genom att erbjuda högkvalitativt och renat vatten på jobbet ökar vattenkonsumtionen, samtidigt som konsumtion av mindre hälsosamma drycker minskar. Detta ökar de anställdas hälsa och deras mentala och fysiska kapacitet.

Hur fungerar det?

Vi kan installera våra vattenreningssystem i alla typer av kontorsbyggnader: från enskilda installationer med PUREone för små kontor, till stora PURElink-installationer integrerade i er kontorsbyggnad med oändligt många PUREpoint

Våra vattenreningssystem kan installeras både i nya och äldre byggnader. Service och underhåll ingår alltid när du väljer PURE WATER. I detta ingår installation av nya filter och regelbundna tester av vattenkvaliteten.

Kontakta vårt PURE OFFICE-team och få ett erbjudande

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för kontor, restauranger, kaféer och hotell

PURE SERVE – servera vattnet med stil

Våra produkter från PUREserve är designade för att förbättra varje upplevelse med PURE WATER, genom elegant servering av vatten till era klienter, gäster och anställda.

PUREclassic är en återanvändbar 700 ml glasflaska med propp, som har serverat våra kunders gäster och anställda i över 20 år. Det är ett elegant exempel på hållbarhet och ni kan servera PURE WATER med stolthet.

PUREdine är en återanvändbar glasflaska med skruvkork på 330 och 750 ml. Den är speciellt designad för att passa besöksnäringen och passar flera behov; från servering av vatten i konferensrum till restauranger och caféer.

letar du efter lösningar för HORECA?

Läs mer om våra PURE OFFICE-kunder

Läs hur BARCODE integrerade PURE WATER

Läs hur BEAUMONT integrerade PURE WATER

Kontakta Pure Water