PURE SERVE

Våre gjenbrukbare flasker og glassprodukter for kontorer og horeca

PUREbottle og PUREglass er designet for å fullende din PURE WATER- opplevelse.

Vår PUREserve-løsning for kontorer og serveringsbransjen består av et utvalg av PUREbottle og PUREglass

PURE BOTTLE

PUREclassic

PUREclassic er en 700ml flaske som har vært med oss siden begynnelsen for over 20 år siden. Flaskens prisvinnende design fikk en oppfrisking I 2018, i full respekt for den klassisk utformingen som speiler selskapets skandinaviske arv.

PUREdine 

PUREdine– glassflasker er tilgjengelig i flere ulike størrelser for å dekke dine behov: 330ml, 500ml og 750ml. Flaskene for vann med og uten kullsyre har skrukorker som er utskiftbare og resirkulerbare, noe som gjør dem til et bærekraftig valg for kaféer, restauranter og hoteller.

PUREelegance

Vår PUREelegance flaske er designet som en karaffel med bambuskork. Den er laget av borosilikatglass, som gir den en myk og fin overflatefinish. Bambuskorken er utstyrt med en omsluttende siliconring, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Den elegante formen i kombinasjon med en touch av bambus gjør flasken til det perfekte valget når du skal servere dine gjester.

PURE GLASS

Etter å ha hellet renset vann direkte i våre vakre og veldesignede PUREbottles, kan du servere det, med eller uten kullsyre, i våre PUREglass. De er designet for å matche ditt interiør, og de går perfekt sammen med PUREbottle.

TA KONTAKT MED VÅRT PURE OFFICE and PURE DINING SALGSTEAM

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for kontorer så vel som for restauranter, kaféer og hoteller.

Løsninger

Horeca eller kontor?

kundecaser

Les hvordan våre kunder opplever PURE WATER

Kontakt Pure Water

Bestill flasker

PUREclassic 700ml
PUREdine 750ml
PUREdine 330ml